Workshop Inspirerend Spreken

‘If you’re always trying to be normal, you will never know how amazing you can be.’ – Maya Angelou

De meeste mensen gebruiken in de praktijk maar een klein stukje uitdrukking van het enorme ‘expressie-pallet’ dat ze tot hun beschikking hebben. De meeste communicators kleuren keurig binnen de lijntjes, terwijl het buiten de lijntjes pas echt interessant wordt.

Tijd om samen het podium op te gaan om te spelen met verhalen.

Na deze training zullen jullie presentaties, klantgesprekken en sales pitches nooit meer hetzelfde zijn. Ontdek samen op een theatraal speelse manier dat er altijd met meer kleur, focus en presence gecommuniceerd kan worden. Een shift in hoe je als individu met je publiek en met elkaar als team communiceert.

Ontdek de kracht van storytelling

Storytelling gaat verder dan alleen een leuke vorm vinden voor jouw boodschap. Storytelling kan ervoor zorgen dat jouw verhaal begrepen wordt, inspireert en aanzet tot verandering. Ervaar hoe jij deze technieken in kan zetten op jouw manier.

Ervaar een verdiepende vorm van teambuilding

Je verhaal delen en durven te experimenteren met hoe jij jouw verhaal deelt is heel kwetsbaar. Samen die uitdaging aangaan, echt durven delen en elkaars kwaliteiten zien zorgt ervoor dat je elkaar anders en opnieuw leert kennen.

Boost je creativiteit en leer beter communiceren

Je hoeft niet de creativiteit van Picasso of Mozart te bezitten om te ervaren dat ook jij jouw creatieve talent kunt inzetten om je meer thuis te voelen op het (online) podium. Je leert mensen te verrassen en te boeien door simpelweg jezelf te zijn.