Bouw jouw verhaal
kort traject

“The success of your presentation will be judged not by the knowledge you send, but by what the listener receives.” – Lily Walters.

Het is zover.
Je gaat het podium op om jouw idee, keynote of pitch te presenteren. Je wil je klanten raken, je wil je visie goed overbrengen, of je werknemers enthousiasmeren. Nu moet het goed zijn. Je wil er staan met een krachtig verhaal. 

Dus in dit traject gaan wij samen knallen, en til jij jouw verhaal naar een hoger niveau. Krachtig spreken voor een publiek is namelijk een vak. Naast jouw unieke presence op het podium vraagt dat om een verhaal dat jouw toehoorders raakt en tot verandering aanzet. Al experimenterend werk je toe naar de beste versie van jouw presentatie.


Leer een verhaal bouwen dat echt raakt.

Een krachtig verhaal is niet zomaar een ‘lucky shot’. Maak kennis met de tools die schuilgaan achter het raken van je publiek. Leer hoe jij die tools kunt toepassen. Raak je publiek met niet zomaar een verhaal maar met jouw verhaal.

Leer focus aan te brengen.

Ontdek snel welke woorden wel bijdragen aan jouw boodschap en welke niet. Belangrijker dan de woorden die je spreekt zijn de woorden die je niet spreekt. Ben je in staat om echt de kern van jouw boodschap over te brengen?

Ontdek de kracht van rust en presence.

Ontdek wat de kracht van rust kan doen voor jou en jouw verhaal. Leer echt aanwezig te zijn en jouw persoonlijke energie te delen met je publiek.