Vind jouw stem
fundamenteel traject

“Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking.” – Steve Jobs

Jezelf uitspreken in een speech of presentatie is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke ontwikkeling. Jouw woorden krijgen kracht als jij vanuit jouw kracht spreekt. Jouw passie komt over als jij jouw drive kent, en jouw verhaal krijgt focus als jij richting durft te kiezen. Dit fundamentele traject staat voor een fundamentele transformatie van jou als communicator.

Je leert hoe inspirerend spreken en zijn voor jou werkt. Dit transformatieve traject gaat verder dan alleen het werken aan speeches en leveren jou wat op voor ieder communicatiemoment. Jouw leervragen staan volledig centraal. Deze worden uitvoerig besproken in een intake. Daarna wordt er een persoonlijk trainingstraject voor jou per sessie uitgewerkt. Iedere sessie staat totaal in het teken van weinig theorie en zelf ervaren.

Verken je kernkwaliteiten en leer ze in te zetten

Ontdek welke unieke kwaliteiten jij bezit om op ieder moment een krachtig verhaal te vertellen. Leer deze kwaliteiten niet alleen herkennen maar voel ook hoe het werkt om ze daadwerkelijk in de praktijk in te zetten. Ervaar meer moeiteloosheid en kernachtigheid in wat je zegt en voelt.

Leer innerlijke blokkades te slechten

Belemmerende gedachten en angsten weerhouden je ervan om jouw volledige potentie tot bloei te laten komen. Hoe eerlijker je die belemmeringen van jezelf kan aankijken en confronteren, hoe beter je ermee kunt werken. Ontdek de kracht van radicale rust en leer écht kijken naar jezelf.

Leer een krachtig verhaal bouwen voor elk moment

Krachtig communiceren is allesbehalve een moment van ‘toeval’ of ‘hopen dat het goedkomt’. Leer essentiële tools die ervoor zorgen dat je met zekerheid en goede voorbereiding jouw spreek-momenten in kunt stappen.