D&I Keynote & Workshop

‘Shame cannot survive being spoken. It cannot tolerate having words wrapped around it. What it craves is secrecy, silence and judgement. If you stay quiet you stay in a lot of self-judgement.’ – Brené Brown

Diversiteit & inclusie zijn thema’s die in het bedrijfsleven en de maatschappij vandaag de dag meer aandacht krijgen dan ooit. Dat is fantastisch. D&I zijn echter geen abstracte HR-begrippen die alleen gaan over van bovenaf georganiseerd beleid en quota. Ze gaan pas echt wat betekenen als iedere communicator deze begrippen als werkwoorden ziet.

Laat jouw organisatie meenemen in deze energieke, entertainende én persoonlijke talk over de universele power van coming-out, contact en de kracht van luisteren. Een coming-out kan namelijk voor iedereen van toepassing zijn en vele vormen aannemen. 

Deze keynote kan gekoppeld worden aan een aanvullende D&I workshop.

 

 

 

Leer overeenkomsten én verschillen te vieren.

‘We find comfort among those who agree with us, and growth among those who don’t’ zei politicus Frank Clark ooit, en hij heeft gelijk. Het is vaak makkelijker om overeen te komen, dan om verschillen te benoemen. Leer anders kijken naar het begrip ‘verschil’ en het als kracht in te zetten in plaats van obstakel.

De kracht van coming out.

Je hoeft niet homo-, bi- of transseksueel te zijn om bezig te zijn met je coming out. Hoe zou het zijn om het begrip coming-out veel breder te trekken en zelfs op de werkvloer meer plaats te maken voor schaamte en verborgen verhalen?

Diversiteit en inclusiviteit zijn werkwoorden.

Ontvang concrete handvaten om D&I in je dagelijkse communicatie tot leven te laten komen. D&I als DNA in je organisatiecultuur begint bij de manier waarop jouw mensen communiceren.