Partners

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”
Voor grotere groepen deelt Jurko het podium dolgraag met de volgende vertrouwde partners en co-trainers, om ook bij grotere deelnemersaantallen een impactvolle, persoonlijke ervaring te kunnen creëren. 

Danielle Veneman - Speech coach & trainer

Daniëlle speelde in musicals in Stuttgart en Berlijn en was in Nederland te zien in grote nationale producties als Les Misérables en We Will Rock You. In 2011 besloot Daniëlle haar theaterervaring in te zetten om de top van het bedrijfsleven en politici te trainen in communicatie en performance. Daniëlle volgde meerdere opleidingen in coachingstechnieken zoals Voice Dialogue en Speels Coachen. Op het gebied van stem volgt ze al ruim 15 jaar les in de kunst van het luisteren en de Lichtenberger methode. In 2020 studeerde ze af als celebrant aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. Naast haar praktijk als speechcoach is Daniëlle oprichter van de Rituelenbar, waar ze rituelen op maat maakt voor het bedrijfsleven en particuliere klanten. Danielle is naast een groot schrijftalent ook theatermaakster.

www.rituelenbar.nl

Foto credits: Stefan Heijdendael

Roisin van Ravenhorst - Leiderschaps- en communicatie coach

Roisin studeerde Engelse Literatuur en American Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na zakelijke ervaring opgedaan te hebben in de vastgoed wereld, maakte ze in 2012 de overstap naar leiderschapscommunicatie en speech coaching. Ze werkte lange tijd als speech coach met internationale klanten en hielp hen met een krachtig verhaal de wereld te veranderen. Roisin woont en werkt in London en bedient zowel in Nederland als de U.K. professionals die zich willen ontwikkelen in hun people skills en persoonlijk leiderschap. Ze heeft een speciale interesse in twee core skills van leiderschap: luisteren en de juiste vragen stellen. Tevens werkt ze samen met brand specialisten om bedrijfsverhalen en business strategies haarscherp te krijgen en tot leven te laten komen in de bedrijfscommunicatie.

www.roisinvanravenhorst.com

Foto credits: Ranald Mackechnie

Kennismaken?
Laat hier je bericht achter en je hoort van mij.