Werkwijze

‘Learning is experience. Everything else is just information.’
– Albert Einstein


‘Hoe bouw ik een goed verhaal?’
‘Hoe behoud ik mijn rust op het podium?’
‘Hoe boor ik mijn talenten en creativiteit aan?’

Zomaar een greep uit de vragen die er er te beantwoorden zijn. Een krachtig verhaal vertellen is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke ontwikkeling.

De sessies die ik geef gaan over het herkennen en toepassen van persoonlijke kracht en kwaliteit in je communicatie.

Mijn trainingsaanpak slaat een brug tussen Westerse inzichten uit theater en storytelling, en Oosterse werkwijzen gericht op het vergroten van innerlijke rust, focus en flow. Ik werk in het moment met de unieke kwaliteiten van de persoon die voor me staat en aan alles wat die kwaliteiten ervan weerhouden te bloeien. Leren staat in mijn trainingen gelijk aan daadwerkelijk veel zelf ervaren. Al doende leert men, speels en met een theatraal randje. Zo bouwen we aan je zelfvertrouwen en je verhaal.

Wat levert het je op?

Meer praktische tools.

In de sessies vergroot je drastisch je toolbox op het gebied van goede verhalen vertellen. Je weet gewoon beter hoe je een verhaal bouwt dat echt hout snijdt en het contact met je publiek vergroot. Het podium voelt comfortabel.

Persoonlijke groei.

Je opent de deur naar je pure potentieel. Je neemt afscheid van belemmerende overtuigingen en stapt in je kracht. Je leert contact te maken en te houden met je kern, zodat je van daaruit de wereld in gaat met zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Focus en rust.

Je leert wat Radicale Rust voor jou kan betekenen in het dagelijks leven. Je leert hoe je de brug kan slaan tussen je onderbewuste en je bewustzijn, zodat je met dieper inzicht en heldere focus je werk kan doen.