Testimonials

Marita Bruning - D&I Consultant NS

Jurko gaf een waanzinnige mooie talk voor de Nederlandse Spoorwegen. De Kracht van Coming Out gaat – ook in het heel persoonlijke verhaal van Jurko – over een vraag aan iedereen: wat laat jij niet zien? En wat zou er gebeuren als je dat wel doet? Vragen die direct linken aan het gemak of ongemak om jezelf te kunnen zijn. Food for Thought!”

Richelle Schreurs - Marketeer

Je hebt me laten zien hoe ik door middel van relatief eenvoudige oefeningen meer rust voor mezelf kan creëren en die makkelijk toepasbaar zijn in een hectisch leven. Ik vond de training Radicale Rust dan ook absoluut een aanrader!!”

Maike Steen - Docent Strafrecht en Diversity officer, UvA

Geweldig om te zien hoe je iedere keer weer in staat bent om zo snel tot de kern van iemands kwaliteiten te komen en ze te laten ervaren wat dat betekent om van daaruit te spreken. Je bent in staat om dat supersnel bij mensen aan te boren.

Bart van den Heuvel - Lead Cloud/DevOps Recruitment - Team Rockstars IT

”Je hebt mij laten zien dat mensen die zichzelf 100% authentiek uitdrukken, het mooiste zijn!” 

Marijke Vreugdenhil - B2B Marketer, Content Strategist

Jurko zorgt op een ontzettende prettige en professionele manier dat je in je kracht komt te staan in complete rust.”

Karol Wojtczak -
Tribe Lead ING Hubs Poland.

”Excellent experience, great takeaways and practical tips to help us deal with all the issues we face!”

Elze Verbeek - Marketing strateeg en projectmanager

”Wat een vernieuwende en verhelderende dag hebben we achter de rug. Fijn hoe Jurko iedereen de ruimte geeft om te leren, met veel nieuwe inzichten naar huis!”

Perdasille Carlos - Mesina CFO & Dept. Country Head at ING Business Shared Business - Phillippines

Really valuable and insightful session. One of my favourite parts of COOBLA was this session. Jurko was indeed a very effective trainer. He imparted important learnings that me and my cohorts immediately applied, therefor we presented the winning pitch.”

Simone van Erp - Co-Owner at Team Rockstars IT

”Wat super Jurko, dat je bent afgereisd naar Parijs! Met je humor en positiviteit heb je een heerlijke workshop neergezet!”

Patricia Beks - Managing Director, Tech-to-Market

”Een training van een dag, impact voor altijd. Niet nog meer aangeleerde trucjes, maar terug naar het fundament. Zelf zoveel geleerd van Jurko dat ik dat mijn team ook gunde. Tijdens deze groepstraining op een prachtige plek in Italië wist Jurko een dynamiek te creëren waardoor iedereen zo snel zoveel leerde van elkaar. Ontzettend waardevol, zo dankbaar!”

Sissy Sonnleitner - HR Director for Wienerberger & Pipelife, Austria

Working with Jurko has proven to be my biggest life-changing experience. Throughout our sessions, which have been emotional and self-reflective, Jurko gave me strength and stability. I felt very safe and could work on my personal development very honestly and with focus. His welcoming, warm and values-lead character is outstanding. I became a better and stronger version of myself, and I will always be grateful for that.”

Anne van Doormalen - Team Rockstars IT

Met humor, vlijmscherpe analyses en te gekke werkvormen zorgt Jurko vanaf seconde 1 voor inspiratie en nieuwe inzichten over jezelf en de wijze waarop je jezelf presenteert. Wat ik van hem heb geleerd pas ik dagelijks toe en ik kijk echt terug op niet alleen een hele leerzame sessie maar vond het ook echt genieten van het begin tot aan het einde. Hij raakt, zingt, observeert en geeft je precies datgene wat je nodig hebt om met nog meer eigenheid te spreken voor groepen. Veel dank voor deze toffe ervaring.”

Jurko gaat op zoek naar de mens achter de spreker! Uitgangspunt is daarbij jouw authenticiteit. Hij weet die authenticiteit naar boven te halen, waardoor er meer chemie met je publiek ontstaat en je zelfvertrouwen als spreker (en als mens) toeneemt. Zijn manier van werken is plezierig, vol energie en aanstekelijk. Hij voelt feilloos aan waar het schuurt en waar de ruimte ligt voor verdere ontwikkeling. De tools die hij je daarbij meegeeft zijn erg nuttig en meteen toepasbaar. Hij is verbindend en to the point – zegt zoals het is, houdt jezelf een spiegel voor en laat zien waar je kracht en kwetsbaarheid ligt als spreker (en misschien ook wel als mens). Zijn sessies zijn voor mij uitermate waardevol geweest en hebben mijn presentatie naar een hoger level gebracht. Iets dat zonder zijn begeleiding niet was gebeurd. Veel dank!”